australien

Yarrawonga - Perth

Publicerad 2014-01-24 02:47:14 i Allmänt

Det senaste dygnet med Annelie har inneburit sömn. En jäkla massa sömn för båda två. Annelie lite halvt jet-lagad och jag bara allmänt nöjd att kunna sova lite när som helst utan att få dåligt samvete.
 
Just precis nu sitter jag med visa-kortet i ena handen och bokningsbekräftelsen i andra. Vi har nämligen bokat flygbiljetter till Perth, västra Australien! Den 30:e januari lyfter planet från Melbourne och det känns skumt men väldigt roligt och framförallt spännande att äntligen få röra på sig.
 
4 månader har jag varit här i Yarrawonga men det är nu alltså dags att flyga 4 timmar västerut. Att få göra detta tillsammans med en god vän är ännu bättre och det ska bli skönt att få se något nytt ställe man aldrig sett och framförallt att få komma till havet och kusten. Har känt det sista hur mycket man saknar vatten och trots att vi har floden och poolen och allt vad det är, känner man sig ändå något instängd här bland alla torra och bruna gärden. Lite grönska tillsammans med blått hav kommer inte sitta fel alls. 
 
Så ni som vill ha koll på oss två: 30 januari alltså. Då rör vi på oss.
 
I veckan ska vi hitta på allt möjligt och så fort Annelie vaknat upp ur sin korta men effektiva powernap ska vi ta bilen till en vingård där vi ska provsmaka vin, ost och andra delikatesser. Vägen dit går längs med Lake Mulwala och utsikten är, trots dagens regn, ganska fin faktiskt och det ska bli roligt att se vad Annelie säger om det. 
 
Imorgon ska vi nog åka och hälsa på Peter och Reuben som har kommit en bete på sin resa utmed floden. Att möta upp dem någon stans på vägen är tanken och resten av veckan innebär sedan konsert, kalas, matlagningskväll och en hel del annat.
 
Behöver nog inte säga hur glad jag är att ha Annelie här va? 
Min äldsta vän som känner mig utan och innan. Tack för du kom hit!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Sara

på rundresa i Australien för andra gången.

Senaste inläggen

Arkiv