australien

helg.

Publicerad 2013-12-07 14:14:12 i Allmänt

Halva helgen redan avklarad då. Lördag kväll och det hettar om kinderna. Och resten av kroppen också. Solens strålar gjorde sitt på huden idag och den har blivit sådär fint rödfärgad som den blir om den får lite för mycket av det goda. Men ack vad skönt det är att slå ner kroppen i en solstol, sätta på goaste reggaelåten i hörlurarna, öppna en cider och jaaa – bara njuta! Något man inte riktigt hunnit med det sista.

Kim och Rod är i Melbourne denna helg och ska på Bon Jovi-konsert. Bara sådär. Så jag hamnar hemma som barnvakt och det är inte mig emot. Huset för oss själva och poolen likaså. Ett par Skype-samtal (läs hej jag lever!) ska bockas av och det ska bli skönt att höra välkända röster hemifrån.

 

Snön tar kål på er där hemma vad jag hört, läst och sett. Det är HELT okej att skicka hit lite om ni tröttnar påt ;)

Imorgon söndag kommer Marcy och Libby förmodligen vilja ha sånna där tjocka amerikanska pannkakor med sirap och brunsocker på toppen. Sånna där pannkakor som jag ännu inte lärt mig att göra. Får grunna ut en bra ursäkt tror jag.

Tänkte även ta en tur ner till floden med barn och hund och bara vara. Man är där alltför sällan med tanke på hur nära vi bor. Kanske ta med en fikakorg (innebär det att man måste baka och?) och en filt eller solstol.

Goaste söndagen ligger i alla fall framför oss och med de orden säger jag

GOD NATT!

 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Sara

på rundresa i Australien för andra gången.

Senaste inläggen

Arkiv