australien

kalender

Publicerad 2013-12-05 09:41:00 i Allmänt

Regnet har återigen infunnit sig här över Yarrawonga. Och för första gången sedan ankomsten är regnet inte helt ovälkommet. Vi har hunnit få in större delen av vår skörd och det är andra arbetsuppgifter som kommit efter under de hektiska timmarna på åkern. Även privatlivet behöver komma ikapp. Lite kontorstid så att säga för att skriva mail och annat.
 
Varit i stan, tagit en Chai Latte, spanat på folk och strosat i affärer är vad jag har fyllt denna lediga dag med. Eller det var mer förmiddagen om jag ska vara ärlig. Sedan hem för att rensa foton ur bildmappen "Australien" som nu stigit till totalt 1684 objekt. Rensas det inte nu kommer det aldrig att göras!
 
Räknat ihop antal arbetade dagar under november månad och 28 av 30 dagar har ett svart kryss över sig vilket innebär arbetad dag. Känns skönt såhär i efterhand.
 
 

Kommentarer

Postat av: Mammi

Publicerad 2013-12-05 22:34:56

Jag saknar ord....du skriver så himla bra, det är så lätt att läsa....trots att det är svårt att sätta sig in i ditt arbete. Nu tror jag att både Bosse och Ambjörn läser din blogg...det är ju hemmaplan för dom kan man ju säga, haha....Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Sara

på rundresa i Australien för andra gången.

Senaste inläggen

Arkiv