australien

tillbaka till havet

Publicerad 2014-02-20 08:28:25 i Allmänt

Tillbaka till havet. Till blått vatten, sandstränder och solnedgångar över horisonten som aldrig tycks ta slut. Hur gött? illgött.

Har överraskande nog kommit tillbaka till Fremantle där jag och Annelie började vår resa här på kusten. Dock till ett annat hostel. Och denna gång utan rumskamrater som berättar hela livshistorien för en. Nu har jag istället bott i ett 6-bäddsrum där vi varit fyra boende. En pöjk från Mississippi USA, den pöjken andra från Tallin Estland, den tredje pöjken från Nya Zeeland.

Och så jag, tösen från Sverige. Den rosa John-Deere kepsen har ännu en gång dragit blickar till sig och utfrågningarna är många, framförallt från amerikanen som också sysslat med lantbruk. Haha verkar inte bättre än att vart man än vänder sig finns det bönder. Tack för det.

 
Hostellet är rätt litet men väldigt personligt och man kände sig välkommen direkt. Tjejen i receptionen var svensk och gjorde det första intrycket till ett bra.
 
Det är ju känt sen tidigare att världen är rätt liten och igår fick jag återigen uppleva detta. Killen som satt i receptionen och knappade på datorn visade sig vara… från Tibro! Och inte bara att han är hemifrån, han är också Peters (som bodde på gården mellan jul&nyår) resekamrat. De åkte hit till Australien i augusti förra året men har det senaste gått skilda vägar.
 
Har hört från Peter att den där Philip befinner sig någonstans i Västra Australien men inte kunde jag gissa att vi skulle bo på samma hostel.
 
 
Dagarna här i Fremantle har spenderats på olika stränder. Läst ut två böcker, ätit tonfisksallad och tagit promenader längs med stranden på kvällen. Det har varit tre väldigt sköna dagar helt för mig själv och min spotifylista. Ingen alkohol och ingen skräpmat.
 
 
Nu sitter jag här på Perth Airport och väntar på att Wernald ska landa. Hyrbilen står förhoppningsvis och väntar på oss, redo att rulla söderut mot Margret River och Augusta.

på återseende.

 

Kommentarer

Postat av: Mammi

Publicerad 2014-02-20 15:24:56

Bra med Sara-dagar!!!
Kortet på fötterna kunde lika gärna varit Baskarp....fast man ser inte Visingsö :-) ha d gott! Mor

Svar: exakt där hade vi det gött en morgon.Kram mor ! :)
Sara

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Sara

på rundresa i Australien för andra gången.

Senaste inläggen

Arkiv