australien

indonesien --> australien

Publicerad 2014-03-17 17:20:30 i Allmänt

Sista dagen i Bali då. Blandade känslor men mest positiva. Ska bli skönt att få komma ”hem” till Australien igen och vara tillbaka i rutiner osv. Trots att jag för tillfället inte har något jobb där, finns det ändå andra rutiner jag ser fram emot. Att få träna till exempel.

På dessa 23 dagar på Bali har det inte blivit mycket till träning då svetten rinner bara man går utanför dörren. Detta utan ansträngning. Känns inte helt lockande att knyta på sig joggingskorna och ge sig ut i värmen bland alla hundratals tutande mopeder, så träningen har därför lagts på hyllan denna månad. Vilka ursäkter va?

Sista dagarna här har spenderats på hotellet. Bryce kom fram utan problem efter ett par flygresor och båtturer. Hotellet vi bott på kan vara ett av de största hotellen jag bott på någonsin och trots det höga antalet hotellrum, känns det som om man är ensam. Frukosten vi käkat varje morgon är den indonesiska motsvarigheten på en Scandic-frukost och jag har till och med lyckats hitta grovt bröd. Det hör inte till vanligheterna. Har mestadels hängt nere vid stranden, tjötat ikapp lite drygt två månaders händelser och druckit alkohol på balkongen. Fint.

Flyget avgår imorgon kl 23.00 från Bali till Melbourne. Väl framme i Australien är en tripp till IKEA inplanerad. Jag längtar ihjäl mig efter lingonsylt och knäckebröd och av erfarenhet vet jag att just detta går att inhandla där.

Tack Bali för denna tid.

 

Här kommer ett par sista bilder.

 
 

Kommentarer

Postat av: "big boss"

Publicerad 2014-03-18 20:35:11

nyckeln, bintang (världens absolut blaskigaste öl) å bilden på grabbarna gör att ja önskar att tiden spolades tillbaka en månad....

SAKNAR!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Sara

på rundresa i Australien för andra gången.

Senaste inläggen

Arkiv