australien

ö-liv.

Publicerad 2014-03-05 12:10:39 i Allmänt

Så där ja. Nu har vi lämnat fastlandet på Bali för en tid på Gili Islands. De tre paradisöarna som ligger strax utanför Balis granne Lombok.
 
Vi bor för närvarande på den största av öarna vid namn Gili Trawangan i en bungalow belägen precis vid havet. Här är all motortrafik förbjuden och folk tar sig istället fram till fots, genom cykel eller hästdroskor. Helt annat mot den stressiga trafiken på Bali alltså.
 
I väntan på båten från Bali...
 
Framme på Gili Trawangan.
 
Lombok i bakgrunden.
 
Våra förväntningar på Gili Islands innan avresa var att vi skulle ha det lugnt och skönt med massa sol och bad. Och hittills har ön inte gjort oss besvikna. Vilket paradis vi hamnat i! Kritvita stränder med ljusblått vatten. Palmer och paraplydrinkar.
 
Har stranden i princip utanför dörren där vi också äter vår frukost. Grannen råkar givetvis vara öns bästa reggaebar med liveband. Behöver nog inte skriva vart vi hänger på kvällarna?
 
Vår bungalow
 
Planen här är att snorkla och åka på kanottur. Wernald stannar här tills att han flyger hem på söndag morgon. Jag har tänkt hyra bungalowen ett par nätter till och dryga ut tiden här. Kan inte tänka mig ett bättre ställe av det jag sett hittills.

Under våra dagar här har vi också tänkt stega runt ön till fots då den endast är 8 km i omkrets. Ön kryllar för övrigt av svenskar och andra skandinaver och vi såg idag en restaurang som lagade svenska köttbullar. Får nog bli ett besök där också.

Nu en liten vila efter en tuff dag här i paradiset…

 
kram på er mina nära och kära
 

Kommentarer

Postat av: Agnetha

Publicerad 2014-03-05 20:37:04

Det ser verkligen paradisiskt ut!! Kram tillbaka från Agnetha

Postat av: Mammi

Publicerad 2014-03-06 15:24:10

Jag kommer...:))) har lite semester att ta ut.....haha
Låter verkligen som Paradiset!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Sara

på rundresa i Australien för andra gången.

Senaste inläggen

Arkiv