australien

hemgång

Publicerad 2014-05-07 04:11:59 i Allmänt

Som det framgick på Facebook under gårdagen har jag nu bokat hembiljett. 

Den 15:e maj trillar jag in i ankomsthallen på Arlanda efter en go flight på endast 22 timmar. Jämför detta med de 33 som det tog att komma hit. Flyget lyfter från Melbourne onsdagen den 14:e, mellanlandar i Doha (Qatar) och sedan direktflyg därifrån till Stockholm. 

Inget stopp i varken Kina eller London alltså. Så jäkla skönt att slippa snurra runt bland Heathrows alla terminaler. Kostade visserligen en slant att komma hem denna gången, men det blir väl lätt så när man bokar en biljett nära avgångsdatum. 

En vecka kvar på australiensisk mark alltså och tiden kommer gå fort. Min "att göra innan jag åker-lista" är full av saker att inhandla och ärenden att utföra. Växla in mynt, köpa ytterligare ett par boots och framkalla foton är några av punkterna. 

Bryce åker imorgon, torsdag, till USA på affärsresa och blir borta i cirka två veckor. Lite därav anledningen att jag sitter här med min bokade flygbiljett i handen. Yarrawonga i all ära men utan sällskap kan det bli en aning segt. Och med en svensk sommar runt hörnet känns detta beslut helt rätt. 

Har även grunnat ut vad mina sista blogginlägg ska handla om. Många bilder med tillhörande text som berör mig och förhoppningsvis er, mina läsare. Ska skriva ihop något bra här i dagarna :) 

Fram tills dess, ha en fortsatt bra vecka allesammans så ses vi snart.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Sara

på rundresa i Australien för andra gången.

Senaste inläggen

Arkiv