australien

ny vecka

Publicerad 2014-05-05 00:42:39 i Allmänt

Måndag och ny vecka då. Helgen har varit kanon med lite av varje. Matlagning, film, ett par groggar och sovmorgon. Kollat till kor och fixat staket har också hunnits med. Tiden rullar på fort när man har roligt... :) 

Nu ligger jag här i sängen och knappar på displayen. Ögonen vänjer sig sakta vid morgonljuset och magen säger att frukost är inte att tänka på eller? Blir en heldag ute hos Jodi idag där vi ska klippa gräs och måla färdigt mitt typ fyra veckor långa "projekt" som aldrig verkar bli klart. 

Har sett många fina raggarbilder från helgen hemma. Ser ut att ha varit en lyckad helg där också. Årets höjdpunkt om inte annat. 

Nej, dags att ta tag i livet. 
Trevlig måndag på er :)


Kommentarer

Postat av: Agnetha

Publicerad 2014-05-05 20:56:53

Trevlig måndag till dig! Sådana glada tillrop behövs. En vacker,solig men ack så kall helg är till ända här . Bilarna vet du ju om, men det var också ankor. Sen var det Martin och Melker på helgbesök. Martin var på 30-årskalas. Hos en jämnårig,ja! Barnen blir stora och gamla.Nu är vi i en period av tre hela veckor i skolan innan det är dags för helgdagar igen.Lev väl. Kram Agnetha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Sara

på rundresa i Australien för andra gången.

Senaste inläggen

Arkiv